28-06-2020

BAGLÅR SKADE

Jeg har nu for første gang bevist at jeg kan stoppe når en begyndende skade er på vej da jeg er meget opsat på at løbe nr. 201 Marathons til Barcelona Marathon den 25 Oktober og nr. 200 den 17 Oktober hos Happymarathon

Jeg har pt løbet 189 Marathons og har 15 uger til at løbe de næste 10 Marathons så hvorfor ta chancen og løbe nr. 190 i dag og så blive totalt løbeskade.

Nu skal den have ro til på Torsdag og så prøve træner jeg og så må vi se.

Førhen skulle jeg bare løbe hele tiden steg efter steg for at komme i klub100 Marathon og jeg ved godt at det samme opstår her fordi man først får de 2 stjerner når man når 200 Marathon ( øv ) (tror det er fordi det er at få løber til at forsætte til 200)

Jeg har løbet 103 Marathon på et Kalenderår og tror at nu kan jeg det hele, men gudskelov har min hjerne også noget at skulle sagt selvom det er i sidste øjeblik at den tager beslutningen og melder fra til et løb, selvom om man så gerne ville afsted.

Så mit råd til jer andre er.

LYT TIL JERES KROP, FOR KUN EN TÅBE FRYGTER AT BLIVE LANGTIDSKADE,,,,,, DU SKAL NOK NÅ DE MÅLSÆTNING MEN DET ER DIN KROP DER BESTEMMER HVORNÅR.

PRØVE AT LYTTE IMENS DU LØBER FKS NÅR DU HAR 10 KM ELLER 5 KM TILBAGE AF ET LØB, OG SÅ SPØRGE DIG SELV HVORDAN HAR MIN KROP DET LIGE NU,,, DET HAR JEG LÆRT MEGET AF FORDI NÅR JEG FØRSTE ER KOMME I MÅL KAN JEG IKKE HUSKE HVORDAN KROPPEN HAVDE DET IMENS JEG LØB.

Del siden